24. maj 2014

I Just Bought

1 HER - 55kr.⎮2 HER - 75kr.⎮3 HER - 60kr.⎮4 HER - 45kr.⎮5 HER - 184kr.⎮6 HER - 130kr.

Så er sommeren endnu en gang over os og det er tid til at finde det luftige tøj uden ærmer frem. Hvis der er noget jeg hader ved sommeren så er det alt den sved der kommer ud af folk. Mange går og stinker og selv om man har deodorant på, så kan man godt glemme alt om at tage en bluse på igen efter at man har brugt den første gang. Den lugter af sved når dagen er endt, sådan er det bare. Derfor køber jeg mange ærmeløse bluser til sommeren. Jeg har lige købt alt på overstående kollage.

Det er første gang at jeg køber en hvid top selv så nu må vi se om jeg får den brugt.

Jeg har for første gang i 5 år købt et par shorts som jeg er begyndt at gå med. PS. det er en vildt underlig følelse at der kommer vind på mine lår!? Men jeg har altså kun købt ét par, så nu er skortsne købt hjem og jeg håber at jeg får taget dem i brug.

Idag nyder jeg bare dagen med Choko da min kæreste er sammen med nogle venner. Choko sover lige nu og jeg vil til at se endnu et afsnit af The Vampire Diaries som jeg jo er ved at se forfra.

23. maj 2014

2 eksaminer overstået, 4 tilbage


Her er et billede af mig fra sidste skoledag hvor jeg var klædt ud som prinsesse. Kostumet er fra da jeg var lille, nok da jeg var 6-7 år gammel. Jeg har bare klippet ærmerne af og klippet den op i halsen. Det er sjovt at tænke på at det hvide på kjolen engang gik mig til hofterne. Sidste skoledag stod på rundstykker med klassen og derefter var der rundbold turnering for afgangsklasserne. Vi var ikke særlig mange til stede i begge HF klasserne, så vi slog os sammen og endte med at være omkring de 30. Vi klarede os faktisk overraskende godt og endte i semifinalen mod det hold vi spillede første kamp imod. Desværre tabte vi imod dem igen, lige som vi havde gjort i vores første kamp, øv øv. Men de bankede så heldigvis også lærerne og vandt turneringen. Det er jo ikke så slemt at tabe mod dem der ender med at vinde.


Igår var min kæreste og jeg begge oppe til KS-eksamen hvor vi begge to klarede os ret så awesome. Min kæreste fik 12 og jeg fik 10, det fejrede vi med en is fra tanken som vi tog med ned til havnen og spiste sammen med Choko. Da vi kom hjem tog min kæreste på arbejde og læste op til eksamen imens jeg så The Vampire Diaries som jeg er begyndt at se forfra igen. Choko var meget træt da vi kom hjem og fladt i søvn i vindueskarmen.


I nat vågnede jeg flere gange fordi det tordnede så meget og havde samtidig svært ved at sove pga. engelsk skriftlig eksamen. Da klokken var 7 stod jeg endeligt op og pakkede mine ting til eksamen. Morgenturen med Choko var ikke nogen succes da hun simpelthen ikke ville tisse når det regnede så meget. Jeg endte med bare at gå hjem med hende og så skynde mig afsted til eksamen. Jeg synes selv at det gik rigtig godt og at jeg klarede den første del helt super, så det bliver spændende at se hvad jeg får i karakter. Nu har jeg 3 dages eksamen pause før jeg skal op i skriftlig dansk på Tirsdag i næste uge.

21. maj 2014

Eksamenstiden er skudt igang!


Igår havde jeg sidste skoledag på Aabenraa Statsskole, en dag som jeg har ventet 4 år på. Efter 3 forskellige gymnasier på 4 år har jeg nu endelig nået det punkt hvor jeg skal til at læse bøger og noter igennem så jeg kan få en hue på hovedet. Det var jo oprindeligt den røde hue jeg gik efter, men nu endte jeg i en HF og modtager derfor en flot hvid hue med lyseblå bånd idag eller imorgen. Men nu vi snakker om idag er dagen i dag en dag der står på læsning. Jeg skal nemlig op til KS-eksamen imorgen klokken 9. KS er en sammensmeltning af Religion C, Samfundsfag C og Historie B. Jeg har så den fordel at jeg også har Samfundsfag på B niveau, så den viden kan jeg tage med mig. Jeg har trukket "Det gode samfund" som emne, så jeg skal fortælle om de 3 velfærdsstatsmodeller, slaget på fællen og kanslergadeforliget samt hvordan man kan trækker paralleller mellem kristendommen og den danske velfærdsstat med udgangspunt i fortællingen om den barmhjertige samaritaner. Jeg er nu slet ikke bange for at dumpe, men det bliver nu alligevel spændende at se hvordan det kommer til at gå. 
På fredag skal jeg op i Engelsk A, skriftlig eksamen og så skal jeg op i Dansk A skriftlig d. 26. Så har jeg laaang tid til den næste eksamen som først er d. 17 juni. Så har jeg 3 dage mellem de sidste 3 eksamener, så det skal nu nok blive godt. Dvs. jeg får (forhåbenligt) min blå hue på d. 24. Juni hvor jeg skal op i Dansk A mundtlig som min sidste eksamen!

Lige nu ser jeg ud som på billedet ovenover, totalt træt. Jeg vågnede lidt før 6 i morges fordi jeg ikke kunne sove mere, så gik jeg tur med min hund og har nu læst lidt i min samfundsfagsbog. Der kommer nok ikke til at være så meget tid til at nyde de 23 grader der skulle blive idag :( suk...