24. januar 2013

my beloved heels!

Jeg er en meget stor fan at sorte højhælede sko og ejer pt. 6 par som jeg holder meget af og har pt. et par til låns som jeg ville ønske var mine!











Jeffrey Campbell Lita Spikes Black

20. januar 2013

Hygge weekend

Nu er det blevet søndag og jeg Har haft en weekend der stod i hyggens tegn. Jeg havde fødselsdag i fredags, hvor jeg blev 19 år. Jeg tog kage med til klassen og efter en dag med kun 2 moduler tog jeg hjem og gjorde lejligheden lidt mere presentabel. Om eftermiddagen kom to af mine gode veninder fra Tønder. Vi tog på café kridt her i Aabenraa, hvor vi fik nachos. De kan varmt anbefales!

Om aftenen kom en anden veninde og vi brugte aftenen på rigtig tøsehygge med sinde snacks og gode film. Vi så Black Swan og Across The Universe. Sidstnævnte er min yndlingsfilm og all time!

Igår aftes havde jeg så min familie ovre til spisen i min lejlighed for første gang. Vi fik mexikanske pandekager, de var super lækre ;)

Nu vil jeg gå en tur ned på dyreskuepladsen og se om jeg kan finde DCH klubben der nede så jeg kan blive meldt ind.

God søndag til alle som måtte have læst dette


1. januar 2013

Nytårsforsæt 2013

Sidste års nytårsforsæt var kun 1 enkelt ting. Denne var at lade være med at spise paneret mad. Dette lykkedes mig rent faktisk ret godt. Men har dog ikke overholdt det 100%

I år har jeg flere nytårsforsæt som jeg seriøst har tænkt mig at overholder.

1. Lade være med at skifte hårfarve mere end én gang i 2013. Jeg har en tendens til at skifte mellem helt mørk og helt lyst i løbet af et år og tilbage igen.

2. Beholde mine Dreadlocks. Sidste år her i de første par dage af året lavede min veninde 7 dreadlocks på mig som jeg redte ud ingen efter en måneds tid. Så gik der nogle måneder og så fik jeg endnu en gang lavet 7 dreadlocks som jeg også redte ud efter nogle måneder. Denne gang skal jeg lade dem være! de er ikke så pæne lige pt. men de skal bare have ro og hækles en masse.



3. Tage hundetræneruddannelsen. Jeg har tænkt mig at jeg skal arbejde med dyr i mit voksenliv og jeg synes at træneruddannelsen er en god start ind i den type karriere.

4. Blive på Aabenraa statsskole. I 2010 startede jeg på Tønder Gymnasium. I december 2011 Droppede jeg ud midtvej i 2. g. for at starte i 1. g på Duborgskolen i Flensborg. Efter at jeg havde gået der et halvt år dumpede jeg og droppede ud af skolen. Jeg havde tænkt mig at finde et arbejde, men da dette ikke lykkedes startede jeg på en HF uddannelse på Aabenraa Statsskole. Her vil jeg så blive. Ikke så meget fordi at HF åbner muligheder for mig, men simpelthen fordi jeg vil bevise over for mig selv at jeg kan gennemføre.

5. Lade være med at spise chips. I det sidste halve år har jeg tabt mig ca. 7 kilo selv om jeg har spist alt for mange chips. Nu vil jeg så stoppe med at spise chips for at tabe mig de sidste par kilo.

6. Holde kontakten bedre. Jeg vil blive bedre til at holde kontakten til mine venner rundt omkring, både mine danske venner men helt klart også mine tyske venner. Midt i alt min flytten har jeg mistet kontakten til mange af mine nære venner hvilket jeg helt sikkert skal have ændret på.

Godt nytår alle sammen. Jeg håber at i vil lade jer inspirere.